Mjenjačnica kriptovaluta

Mjenjačnica kriptovaluta

mjenjacnica-kriptovaluta-cgx

Mjenjačnica kriptovaluta CryptoGoldEx

CryptoGoldEx je lanac mjenjačnica kriptovaluta čije se poslovnice nalaze u najvećim hrvatskim gradovima. U mjenjačnicama kriptovaluta moguće je obaviti kupnju i prodaju kriptovaluta poput bitcoina i ethereuma na brz i jednostavan način po povoljnim uvjetima, ali i napraviti zamjenu kriptovaluta za investicijsko zlato i srebro.

>> PRONAĐITE NAJBLIŽU MJENJAČNICU

Kako mijenjati kriptovalute?

Kupnja i prodaja kriptovaluta u CryptoGoldEx poslovnicama jednostavan je i brz proces koji se obavlja u poslovnici sa stručnim osobljem.

Kupnja kriptovaluta

Prodaja kriptovaluta

Lokacije poslovnica

Zagreb: Trg Ante Starčevića 7 (Importanne centar)

Rijeka: Trpimirova 2, 8. kat (Riječki neboder)

Osijek: Kapucinska 26

Radno vrijeme: Ponedjeljak – petak od 9:00 do 17:30

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate pitanje? Kontaktirajte nas.

Vaša poruka je uspješno poslana.
Dogodila se pogreška prilikom slanja poruke. Molimo pokušajte ponovno kasnije.

Mjenjačnica kriptovaluta – Najbolji način za kupnju i prodaju kriptovaluta

Mjenjačnica kriptovaluta CryptoGoldEx mjesto je na kojem je moguće obaviti kupnju kriptovaluta po povoljnom tečaju te na taj način početi graditi svoj kripto ulagački portfelj na siguran i pouzdan način. U CryptoGoldExu je moguće kupiti mnoštvo kriptovaluta među kojima su one najpopularnije poput bitcoina i ethereuma, ali i brojne druge koje ulagačima mogu donijeti prinos pametnom diversifikacijom.

Osim kupnje kriptovaluta, u mjenjačnici kriptovaluta CryptoGoldEx moguće je obaviti i prodaju kriptovaluta u zamjenu za gotovinu. Isplata novca vrši se odmah u gotovinskom obliku (samo za iznose do 75.000 kuna) ili bankovnom transakcijom na račun, ovisno o preferencijama klijenta.

Uz kupnju i prodaju, u mjenjačnici kriptovaluta moguće je i mijenjati kriptovalute jednu za drugu, kao što je primjerice zamjena bitcoina za ethereum ili obrnuto. 

Zašto izabrati mjenjačnicu kritpovaluta CryptoGoldEx?

  • Poduzeće s tradicijom poslovanja od 1994. godine i preko 50.000 zadovoljnih korisnika
  • Siguran i pouzdan način ulaganja u kriptovalute
  • Brza i jednostavna kupnja i prodaja kriptovaluta
  • Stručni djelatnici dostupni za odgovor na sve upite i nedoumice
  • Kupnja kriptovaluta bez dodatnih naknada

Zamjena za plemenite metale u mjenjačnici kriptovaluta

Sve popularniji način ostvarivanja zarade od ulaganja u kriptovalute u zadnje je vrijeme zamjena za investicijsko zlato i srebro, plemenite metale namijenjene dugoročnoj štednji otpornoj na inflaciju. Zlato je u proteklih dvadeset godina u prosjeku na godišnjoj razini ostvarivalo prinos veći od 8%, što ga čini vrlo isplativim oblikom štednje, a činjenica da je oslobođeno svih poreza i neovisno od financijskog sustava, čini zlato vrlo privlačnim i ulagačima u kriptovalute.

Zamjenu kriptovaluta za zlato moguće je obaviti u mjenjačnici kriptovaluta CryptoGoldEx u suradnji s vodećim hrvatskim distributerom investicijskog zlata i srebra Centrom Zlata. Više o zamjeni kriptovaluta za zlato pročitajte OVDJE.