Gdje kupiti kriptovalute u Hrvatskoj?

Gdje kupiti kriptovalute” jedno je od najčešćih pitanja koje postavljaju svi koji žele uložiti određeni dio novčanih sredstava u ovaj oblik imovine. Rast popularnosti i cijena kriptovaluta poput bitcoina i ethereuma, u posljednjih je nekoliko godina privukao brojne investitore, od malih ulagača do investicijskih fondova i banaka. Iz tog se razloga mnogi sve češće pitaju gdje mogu kupiti kriptovalute.

Ovo pitanje nije iznenađujuće s obzirom da se sve više ljudi i institucija okreće ulaganju u kriptovalute u namjeri da ostvare značajne prinose i potencijalno osiguraju prosperitetnu budućnost ili barem ostvare veće prihode. U našem današnjem blogu, dat ćemo vam nekoliko jednostavnih informacija o tome gdje kupiti kriptovalute u Hrvatskoj. Krenimo!

Fizičke kripto mjenjačnice – Najbolje mjesto za kupovinu kriptovaluta 

Za sve ulagače koje zanima gdje kupiti kriptovalute, najbrži i najsigurniji način je svakako posjet nekoj od brojnih kripto mjenjačnica. Pored fizičkih kripto mjenjačnica koje se sada mogu naći diljem Hrvatske, postoje i online kripto mjenjačnice koje se dijele na centralizirane (CEX), automatizirane decentralizirane (DEX) i hibridne, no o tome ćemo više govoriti u nekim od naših sljedećih objava. 

Slušajući iskustva brojnih ulagača u kriptovalute, fizičke kripto mjenjačnice zaista su najbolji odgovor na pitanje gdje kupiti kriptovalute. Radi se o specijaliziranim fizičkim poslovnicama u kojima svatko s pristupom internetu i odgovarajućim novčanim sredstvima može vrlo brzo i na jednostavan način zamijeniti svoj novac za jednu ili više kriptovaluta kao što su bitcoin, ethereum, tether i brojne druge. 

Riječ je o jednom od najpristupačniji i najefikasnijih načina ulaganja u kriptovalute zbog čega ne treba čuditi činjenica da se većina novih kupaca priklanja fizičkim kripto mjenjačnicama za razliku od onih koje funkcioniraju isključivo online putem. Premda je online trgovina sve raširenija u suvremenom svijetu, kupci i dalje drže sigurnijom opciju kontakta „licem u lice“ uz pristup visokoj razini stručne usluge te kratkim postupkom kupovine kriptovaluta gotovinom ili karticom direktno u poslovnici. Ovaj oblik poslovanja ulijeva mnogo veću razinu povjerenja sa strane kupca za razliku od nesigurnog utipkavanja osobnih podataka u nepregledne internetske obrasce.

Gdje kupiti kriptovalute? – Lokacije u Republici Hrvatskoj

Odnedavno je i u Hrvatskoj moguće kupiti kriptovalute u fizičkim kripto mjenjačnicama na brz i jednostavan način koji ne zahtjeva veliko znanje i stručnost, a najbolji način za takvu kupnju kriptovaluta je kupnja u poslovnicama CryptoGoldExa. CryptoGoldEx je lanac mjenjačnica kriptovaluta koji je partnerski brend Centra Zlata, vodećeg hrvatskog distributera plemenitih metala koji ima tradiciju poslovanja od 1994. godine, a lokacije poslovnica CryptoGoldExa moguće je pronaći u Zagrebu i Osijeku.

gdje-kupiti-kripto

Poslovnica CryptoGoldExa u zagrebačkom Importanne centru

Zagrebačku poslovnicu možete naći na adresi Trg Ante Starčevića 7, spuštajući se u pothodni kompleks Importanne centra koji spaja Glavni kolodvor sa obližnjim autobusnim stajalištem. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, 07:00 – 20:30 h, a subotom od 07:00 do 15:00 h. Kontakt broj je 098 888 155, a e-mail adresa: [email protected]

U Osijeku nas možete posjetiti na adresi Kapucinska 26, s radnim vremenom od ponedjeljka do petka 09:00 – 17:30 h. Za sva pitanja slobodno nas nazovite na broj 098 256 019 ili se javite putem e-mail adrese [email protected]

Zašto CryptoGoldEx?

Kada govorimo konkretno o tome gdje kupiti kriptovalute, važno je naglasiti da naše CryptoGoldEx kripto mjenjačnice stavljaju kupca na prvo mjesto, što znači da se pažnja usmjerava na komunikaciju i profesionalnost kada je u pitanju proces kupovine kriptovaluta. Kao što smo već napomenuli, kupovina kriptovaluta kod nas se može promptno obaviti u gotovini, što predstavlja najsigurniji i najtransparentniji način provođenja transakcija. 

Stručno osoblje na raspolaganju je za sva pitanja i nedoumice korisnika, kao i za savjete pri ulaganju te pružanje najaktualnijih informacija s kripto tržišta. Nema glupih pitanja, a kupca može zanimati sve od toga kako funkcioniraju kriptovalute do toga kako se kreću cijene, koje su pravne i zakonske implikacije posjedovanja kriptovaluta, plaća li se porez te kako kupiti kriptovalute za ime pravne osobe kao što je, primjerice, poduzeće. 

Zahvaljujući dostupnosti visoko stručnog osoblja, mogućnost nerazumijevanja, pogreške ili krive procjene pri kupovini na taj je način smanjenja na minimum, a efikasno investiranje osigurano. S obzirom da poslovanje kripto mjenjačnice zahtijeva pridržavanje osobito rigoroznih standarda i praćenje od strane zakonskih institucija, ne postoji način da se provede neovlašteno trgovanje kriptovalutama ili bilo kakav mutni postupak. Iz tog je razloga sigurna i pouzdana transakcija u našim kripto mjenjačnicama zagarantirana. Iskustvo, zadovoljstvo i ocjene korisnika naših kripto mjenjačnica možete lakoćom pronaći na internetu kako bi se uvjerili u kvalitetu usluge u CryptoGoldExu

U CryptoGoldExu osobito vodimo računa kako bi naša ponuda sadržavala samo najbolje kriptovalute današnjice, a pored toga nudimo i mogućnost zamjene kriptovaluta za investicijsko zlato. Proces zamjene novčanih sredstava za kriptovalute maksimalno je pojednostavljen, a stručna podrška i savjetovanje zagarantirana svim korisnicima koji nas odluče posjetiti. 

Stoga je pravi odgovor na uvodno pitanje “gdje kupiti kriptovalute?” – u poslovnicama CryptoGoldExa! Kvalitetu naše usluge i kupovinu kriptovaluta možete isprobati već danas u najbližoj poslovnici, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se javite putem kontakt broja 01 3000 783 ili e-poštom [email protected].