Česta pitanja

CryptoGoldEx, kao i web stranica cryptogoldex.com, brend je u vlasništvu poduzeća Saiva d.o.o. koje ima tradiciju poslovanja od 1994. godine.

CryptoGoldEx je mjenjačnica kriptovaluta u čijim fizičkim lokacijama možete kupiti i prodati kriptovalute, mijenjati kriptovalute te izvršiti zamjenu za investicijsko zlato ili srebro po povoljnom tečaju.

CryptoGoldEx partnerski je brend Centra Zlata, vodećeg hrvatskog distributera i otkupljivača plemenitih metala. Usluge kupnje i prodaje kriptovaluta CryptoGoldEx pruža u suradnji s tvrtkom Electrocoin.

Kupnju kriptovaluta moguće je na vrlo jednostavan način obaviti u nekoj od naših poslovnica. Sve što je potrebno jest donijeti novac u gotovinskom obliku, izabrati jednu od kriptovaluta u ponudi CryptoGoldExa te dati adresu kripto novčanika (walleta) na kojeg je potrebno poslati kupljene kriptovalute. Nakon kratkog perioda čekanja koji varira ovisno o kojoj se kriptovaluti radi (neke su vidljive odmah, neke je potrebno pričekati do pola sata), transakcija je dovršena te klijent svoje kriptovalute ima u vlastitom kripto novčaniku.

Prodaja kriptovaluta u poslovnicama CryptoGoldExa vrlo je jednostavan proces koji se odvija u tri koraka: Prvi je korak prebacivanje kriptovalute s novčanika (walleta) klijenta na novčanik (wallet) CryptoGoldExa koji se dobije skeniranjem koda. Drugi je korak čekanje potvrde transakcije kriptovalute koje može potrajati od jedne minute do pola sata, ovisno o kriptovaluti. Treći je korak isplata vrijednosti klijentu u gotovini na licu mjesta.

Zamjena kriptovaluta za investicijske plemenite metale poput zlata i srebra može se izvršiti u dva jednostavna koraka u svega nekoliko minuta:

  1. Prodaja kriptovaluta za gotovinu na gore opisani način
  2. Kupnja zlata ili srebra, uz isplatu ili doplatu razlike (gotovinska kupnja moguća je za iznose do 75.000 kn)

Popis lokacija CryptoGoldEx mjenjačnica pronađite klikom OVDJE.

Popis kriptovaluta u ponudi CryptoGoldExa pogledajte klikom OVDJE.

Prilikom kupnje i prodaje kriptovaluta, potrebno je ostaviti e-mail adresu radi potvrde transakcije.

Isplata novca kod prodaje kriptovaluta vrši se u gotovinskom obliku u poslovnici.

Ne, euri nisu legalno sredstvo plaćanja u Republici Hrvatskoj sve do 1. siječnja 2023. godine.

Imate pitanje na koje niste našli odgovor? Kontaktirajte nas.

Vaša poruka je uspješno poslana.
Dogodila se pogreška prilikom slanja poruke. Molimo pokušajte ponovno kasnije.